Durván nekimentek Tóth Andinak új képei miatt – Fotó

kommentelők beszólás Tóth Andi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Andi egy tequilát reklámozott Instagram-oldalán, ám a fotósorozat nem biztos, hogy jól sült el, nagyon sokan támadták érte az énekesnőt.

„Másnak kávé nélkül, nekem a tequilám nélkül nem indul a reggel" – így reklámozott egy terméket az Instagramon Tóth Andi, mellé pedig olyan fotókat mellékelt, amelyen tejszínhabos szájjal pózol, az ital ugyanis kávés ízesítésű.
Sokan kommentben kifogásolták a fotósorozatot, és bántó megjegyzéseket tettek az énekesnőre – írta a Blikk.

„Ez az a karrier amit építesz? Figyusz ezzel max két három évig. Utána süllyesztő. Soha nem leszel Koncz Zsuzsa, Kovács Kati stb akik hetven éves korukban is színen vannak. Az érettségit pedig azért tedd le h tudj majd elhelyezkedni egy Tescóban vagy irodában majd. Egy normális dalt nem tudsz tíz éve felmutatni max ezeket a szánalmas képeket" – szólt az egyik hozzászólás, amelyet azóta töröltek a kommentek közül.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.