Megvan az internet legújabb sztárja: Olive, a kancsal macska - Fotó

Forrás: Instagram/Cute Snow Ginger Cat
Forrás: Instagram/Cute Snow Ginger Cat -
kancsal Olive macska sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kedvenc háziállataink azok, akik sosem hagynak cserben, ha vicces és emlékezetes fotókról van szó. Legyen szó, kutyáról vagy akár egy kancsal cicáról, mindig képesek mosolyt csalni az arcunkra. 

Az internet legújabb celebe egy kancsal cica, Olive, akinek fotói nagyon hamar bejárták a világhálót és kétség kívül mindenki oda van érte.

Olive-ot az utcán találta meg jelenlegi gazdája, Michelle, mivel a cica nem volt túl jó állapotban egy állatmentő szervezethez került. Michelle azonban nem hagyta magára a kis szőrmókot, minden nap meglátogatta és mikor jobban lett, hazavitte - írja a Promotions.

Olive kissé visszafogott cica, gazdája szerint sokkal szégyellősebb a társainál, de ha biztonságban érzi magát valaki közelében, akkor hamar feloldódik. Különös ismertetőjegye, hogy kancsal cica, aminek köszönhetően az embernek egyből mosolyogni támad kedve, ha meglátja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.