Kóbor János őszinte vallomása: ezért nem fog kimenni Benkő László sírjához

Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt -
Kóbor János Benkő László vallomás temető sír
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kóbor Jánost rettentően megviselte zenésztársa és barátja, Benkő László halála. Bár a temetésen részt vett, most elmondta, miért nem fog soha kimenni  sírhoz.
Budapest, 2016. augusztus 17. Benkő László és Kóbor János (középen, b-j), az Omega együttes tagjai Laux József temetésén az Óbudai temetőben 2016. augusztus 17-én. Az Omega és LGT együttesek egykori dobosa 73 éves korában, augusztus 6-án hunyt el. MTI Fotó: Szigetváry Zsolt Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt

A szüleimhez se járok ki és Lacihoz sem fogok kimenni a temetőbe. Számomra a temető nem egy szent hely. Ők már nincsenek ott! A szüleim és Laci is mindennap velem vannak, mindennap valamiről eszembe jutnak. Azért sem megyek oda, mert az fájdalmas, rossz érzés, főleg, hogy már mindenki egy kis urnában van. Laci temetésén például az volt számomra a még tragikusabb, hogy koporsóban temették el. Trunkos Andrissal ott álltunk a ravatalnál és megkérdeztem tőle: benned nincs olyan érzés, hogy szegény Laci a koporsóban nincs elég melegen öltözve és talán fázik? Hiszen ott volt... Aznap éjjel legalább háromszor arra ébredtem fel, hogy Laci ott fekszik a föld alatt – mondta a Ripostnak Kóbor János.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.