Megyeri Csilla és Hódi Pamela barátsága nem csak kirakat: "Együtt sírtunk, együtt nevettünk"

Hódi Pamela Megyeri Csilla barátság kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megyeri Csilla és Hódi Pamela már három éve barátok. A közösségi oldalaikra sok közös fotót töltenek fel, azonban kapcsolatuk nem azon múlik, hány közös szelfi készül...

Megyeri Csilla és Pamela a hétvégén Kékestetőn futottak össze. Az influenszer ki is posztolta közös fotójukat, és megnyugtatta követőit, hogy annak ellenére, hogy az utóbbi időben nincsenek friss, közös fotóik, nagyon is jóban vannak.

Ennek kapcsán kereste meg a Blikk Csillát, aki elmesélte, hogy kezdődött a barátságuk Pamival.

"Tök véletlenül találkoztunk. Pameláék éppen egy szelfibottal kínlódtak. Én meg Zsoltival sétáltattam Minikét. Láttuk, hogy szenvednek a fényképpel, úgyhogy Zsolti odaszólt nekik a maga közvetlen stílusában, hogy 'mi van csajok, lefotózzalak benneteket?"

-kezdte Csilla.

A lányok barátsága az Ázsia Expressz forgatása után még jobban megerősödött, és azóta is elválaszthatatlanok.

„Együtt sírtunk, együtt nevettünk... Vígasztaltam Pamelát, amikor szakított Krisztiánnal, majd örültem a boldogságának, amikor összejött a párjával, Bencével. Ráadásul Zsolti is nagyon jóba lett Bencével, sőt, még a kis lakásból is ő segített Bencééknek átköltözni a mostani otthonukba. Egyszóval nagyon jóban vagyunk"

– mesélte Csilla.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.