színpad zuhanás baleset Pete Davidson
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pete Davidsont a Saturday Night Live egyik adásában érte baleset, akkor amikor barátjával Machine Gun Kelly-vel véletlenül lezuhantak a színpadról. Szerencsére egyikük sem sérült meg. 

A Saturday Night Live legutóbbi adása emlékezestre sikerült, főként azért, mert a két jó barát, Pete Davidson és Machine Gun Kelly a műsor végén egy hatalmas esett a színpadról.

A stáb éppen köszönt el a nézőktől a színpadon, amikor Kelly megpróbálta ölbe venni a barátját, de egy szerencsétlen mozdulatnak köszönhetően mindketten leestek a színpadról.

Szerencsére egyiküknek sem esett semmi baja.

A feledhetetlen pillanatról senki nem tud lemaradni, mivel a TikTok-on bármennyiszer visszanézhető a szórakoztató jelenet.

@mr.eugenie

This is hilarious #snl#machinegunkelly#petedavidson#ratatouille#fall

♬ original sound - Jake

Machine Gun Kelly nem hagyta szó nélkül a dolgot, Twitteren felidézte, miért nem csinál Pete-tel közös jelenetet.

"Volt közös jelenetünk. A stáblista alatt csináltunk egyet, az volt a címe, hogy »két részeg barát leesik a színpadról«. Még a tervezettnél is jobban sikerült" - írta a bejegyzésben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.