Köllő Babett elárulta, milyen férfiakra bukik

házasság Köllő Babett Sztárban sztár férfi kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Köllő Babett, a TV2 Sztárban Sztár zsűritagja nem fél megélni nőiességét, viszont az is nagyon fontos számára, hogy párja igazi férfi legyen.

Szeretek nő lenni és ezt meg is élem. Legyen szó a szexiskedésről vagy egy szerepről, András minden őrültségemben támogat. A nagyszájúság azért megvan bennem. Nagyon fontos, hogy egy férfi úriember legyen; ha András nem lenne, képtelen lennék teljes értékű nőként élni a házasságunkban. Szeretem, ha egy férfi kinyitja az ajtót nekem, mostanában azt veszem észre, hogy egy pasi részéről nagyon menő úriembernek lenni!" – mesélte a Metropolnak.

Sztárban Sztár Köllő Babett Fotó: Deák András/sajtoszoba.tv

Pont ezért elszomorítja, milyen rossz hatással vannak a valóságshow-k a fiatal lányokra, mivel a valóságshow-kban látható magatartás miatt a gyengébbik nemnek elfogadott példa lesz, hogy alárendeljék magukat a férfiaknak. Babett tudna erről mesélni, hisz ő is élt hasonló kapcsolatban.

„A legfontosabb egy kapcsolatban, hogy a felek egyenrangúak legyenek. Hiszek abban, hogy amikor egy pár házasságot köt, akkor két, egyenrangú ember teszi ezt és nem lesz belőle egy alá-fölé rendelt viszony. Egy olyan kapcsolat nem tud működni, boldogtalan és igazságtalan szerintem. Magam is tudom, milyen egy ilyen kapcsolat, voltam korábban ilyenben. Ekkor tanultam meg, hogy a másik tisztelete a legfontosabb" – nyilatkozott a sztár.

Szerencsére ma már boldog házasságban él férjével, a volt autóversenyző és üzletember Andrással, aki rendkívül jól kezeli a szereplési vágyát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.