Sokkoló: ez történik a holttesttel, ha valaki egy repülőn hal meg

Forrás: Shutterstock -
halál holttest légiutas-kísérő repülőgép
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy légiutas-kísérő elárulta, mi történik, ha valaki meghal egy járaton. Az embereket elborzasztotta a tény, hová kerül a holttest.

Sheen Marie légiutas-kísérő elárulta TikTok-oldalán, hogy mi is a forgatókönyv arra az esetre, ha valaki a felhők felett hal meg.

Kiderült, hogy mivel egy repülőgépen igen kevés a hely, így ilyen esetekben a landolásig a holttest közelebb van az utasokhoz, mint azt gondolnánk.
Elárulta, ha valaki meghal útközben, nem tudnak mit tenni, meg kell várni, míg a járat az eredeti terv szerint célba ér.

A fotó illusztráció. Forrás: Shutterstock


A holttestet pedig addig egy üres sorba fekteteik, és letakarják.
Miután az utasok leszálltak, felengedik a gépre az egészségügyi szakértőket, hogy megvizsgálják. Majd ezután kapcsolatba lépnek a családtagokkal.

A légiutas-kísérő TikTok-videója futótűzként terjedt, és sokakat elborzasztott.
"Képzeld csak el, hogy egy holttest mellett kell ülnöd egy 12 órás repülőúton" – írta az egyik követője.

"Nem fogok hazudni, hatalmas pánikroham törne rám, ha egy halott ember ülne mellettem a repülés hátralévő részében" – vallotta be egy másik.

Egy Sue Jackman nevű nő elárulta, a férje anno egy repülőgépen halt meg, akkor a mellette lévő ülésen hagyták, és letakarták – írta a Daily Star.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.