Nincs esély a békülésre Tóth Andi és Tóth Gabi között: ezt állítja egy ismerős

Tóth Gabi botrány Tóth Andi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Gabi és Tóth Andi botránya folytatódik, most úgy tűnik, nincs esély rá, hogy kibéküljenek.

Ahogy azt korábban megírtuk, Tóth Andit egy zárt csoportban kérte számon Tóth Gabi egy alkoholt reklámozó posztja miatt, ugyanis a híres édesanya szerint Andinak a hírnevéből fakadóan sokkal jobban kellene figyelnie arra, hogy mit üzen az őt követő fiatal generációnak.

Andi megosztott a saját oldalán Gabi posztját, ugyanis szerinte ez online bántalmazásnak minősül.Tóth Gabi erre válaszul egy nagyjából 10 perces videót tett közzé a saját oldalán, amelyben kifejtette az eset körülményeit részletesen.

Tóth Andiról a környezete úgy gondolja, igen haragtartó típus, vagyis nem sok esélyt látnak rá, hogy a két énekesnő valaha kibéküljön egymással:

"Még ha Tóth Gabi esetleg rendezni is akarná ezt a helyzetet, kizártnak tartom, hogy Andi elfogadná a békejobbját" - mondta a Bors megkeresésére Andi egyik barátja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.