Kitálalt egy bennfentes: így próbálta megmenteni a házasságát Szabó Zsófi

házasság Szabó Zsófi válás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A műsorvezető a napokban jelentette be, hogy válik gyermeke apjától. A híresztelésekkel ellentétben nem jártak párterápiára, maguk próbálták megoldani a problémákat egy közeli barát szerint.

Mindenkit meglepett a hír, hogy Szabó Zsófi és férje, Kis Zsolt úgy döntött, hogy elválnak. A pár megpróbálta rendbe hozni a házasságát, ám sajnos nem sikerült.

Szabó Zsófi és férje sokáig próbálták megmenteni házasságukat. Forrás: Szabó Zsófi / Facebook

„A fiatalok sokáig kitartóan dolgoztak azon, hogy megmentsék fáradó kapcsolatukat. Rengeteget beszélgettek egymással, és a lehető legmélyebb őszinteséggel és figyelemmel igyekeztek áthidalni a konfliktusaikat. Lapértesülésekkel ellentétben párterápiára viszont nem mentek, úgy gondolták, külső segítség nélkül is kezelni tudják a problémáikat, elvégre szeretik és tisztelik egymást. Sajnos azonban nem jártak sikerrel"

– mesélte egy közeli barátjuk a Story Magazinnak.

Az ismerős elárulta, hogy Zsófi és Zsolt békében váltak el, és továbbra is együtt nevelik fiúkat, Mendelt. Hozzátette, noha a színésznő egyedül maradt a törökbálinti házukban, de nem kell őt félteni, mert így is boldogulni fog.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.