Elszabadult a pokol! Tóth Andit már a saját követői is savazzák az Instagramján

Forrás: Deák András/sajtoszoba.tv -
Tóth Gabi háború Tóth Andi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy azt korábban megírtuk, Tóth Andit egy zárt csoportban kérte számon Tóth Gabi egy alkoholt reklámozó posztja miatt, ugyanis a híres édesanya szerint Andinak a hírnevéből fakadóan sokkal jobban kellene figyelnie arra, hogy mit üzen az őt követő fiatal generációnak.

Andi megosztott a saját oldalán Gabi posztját, ugyanis szerinte ez online bántalmazásnak minősül.Tóth Gabi erre válaszul egy nagyjából 10 perces videót tett közzé a saját oldalán, amelyben kifejtette az eset körülményeit részletesen. Gabi videója a saját oldalán óriási sikert aratott, de úgy tűnik, nem csak a saját rajongói körében értenek vele egyet, mostanra ugyanis már Andi oldalán is megjelentek az őt minősítő kommentek.

Forrás: Deák András/sajtoszoba.tv

"Gabinak igaza van! Így baromi gyorsan süllyesztőbe kerülsz. Nézd meg kiknek mutogatod magadat! És nézd meg kik szerették a hangodat" - írja egy kommentelő.

"Végtelenül gyönyörű és tehetséges vagy! Amit viszont képviselsz és kommunikálsz a világ felé, az visszataszító és pusztító!" - fogalmaz egy másik követő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.