Nincs vége a rémálomnak: folytatódik Xantus Barbara zaklatási pere

Forrás: Facebook -
Xantus Barbara per zaklatási ügy zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Xantus Barbara 2018-ban esett zaklatás áldozatául – egy 27 éves férfi telefonhívásokkal és üzenetekkel bombázta az ismert színésznőt.

Csütörtökön lett volna a per, melyen végül se a színésznő, se az elkövető nem jelent meg, így az tovább folytatódik. A férfi ellen másik eljárást is indítottak, mivel két fiatalkorú lányt próbált prostitúcióra kényszeríteni. Amennyiben bűnösnek találják a férfit, abban az esetben a zaklatásért egy év, a kerítésért pedig 8 év letöltendő börtönbüntetést is kaphat – írta meg a Blikk.

Xantus Barbara Forrás: Facebook

Xantus Barbarának nem volt könnyű év a tavalyi – elvesztette nagybátyját és a koronavírus miatt arra kényszerült, hogy egy plázában maszkot és fertőtlenítőt áruljon. Ugyanakkor rátalált újra a szerelem, ami a nehézségek ellenére nagyon boldoggá tette az énekesnőt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.