Árulkodó szelfi: mégis Brad Pittel lehet együtt Jennifer Aniston

Forrás: Getty Images for Turner/2020 Getty Images/Emma Mcintyre -
Brad Pitt békülés párkapcsolat szerelem Jennifer Aniston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár 2005-ben elvált Jennifer Aniston és Brad Pitt, azóta is a legnépszerűbb álompárnak számítanak. A rajongók minden vágya, hogy a két szupersztár újra egymásra találjon.

Jen nemrég egy forgatáson készített szelfit rakott fel Instagram sztorijába. A képen egy férfi fekszik a padlón, akinek bár az arca nem látható, a rajongók rögtön úgy gondolták, Brad Pitt az – adta hírül a DailyStar

Brad Pitt és Jennifer Aniston a Screen Actors Guild Awards vörös szőnyegén Forrás: Getty Images for Turner/2020 Getty Images/Emma Mcintyre

.2020 januárjában is felcsillant a rajongók a szeme, amikor a két népszerű sztár nagyon megörült egymásnak a Screen Actors Guild Awards vörös szőnyegén. Láthatólag nagy volt közöttük az összhang, de tagadták, hogy barátságon kívül bármi is lenne köztük.

Jennifer Aniston és Brad Pitt örökös beszédtéma, nemrég hálószoba titkaik kerültek napvilágra, mely sokakat ledöbbentett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.