Nem semmi: így telnek egy nyolcgyermekes édesanya mindennapjai - Videó

Forrás: childexpressions.photography
Forrás: childexpressions.photography -
ikrek videó anya gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Chloe Dunstan napjai bizonyára nem telnek unalmasan, hiszen nyolc gyermek édesanyja. A nő most elárulta, hogyan osztja be az idejét, hogy mindennel végezzen estére.

Az ausztrál Chloe Dunstan nyolcgyermekes anyuka, a csemeték között ráadásul ikrek és hármasikrek is vannak, így nem egyszerű neki a napokat menedzselni. A YouTube-on mutatta meg, hogyan is telnek a tízfős család mindennapjai.

Chloe fél ötkor nekiáll vacsorát készíteni, miközben a nagyobb gyerekek elpakolnak maguk után, az ikerbabák pedig még a csendes pihenőjüket töltik.

Hat órakor tálalja vacsorát, ezután mindenkinek irány a fürdőszoba, fürdés, fogmosás, fésülködés jön. Majd mind leülnek a szőnyegre az esti meséhez. Ezt követően pedig a gyerekek nyugovóra térnek, a nagyobbak akár olvashatnak is. Miután mind elaludtak Chloe-nek és a férjének jut egy kis ideje egymásra – írta Daily Mail.

"Az évek során egyszerűsödött az esti rutin, mert a hármasikrek már egyedül is fel tudnak öltözni. Babakorukban ez még nehezebb volt. Szerintem a nagycsaládos embereknek magunknak kell megtapasztalni, hogy náluk mi működik a legjobban" – mondta az édesanya.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.