Öngyilkosságot kísérelt meg a forgatás alatt a társkereső műsor szereplője

Forrás: Instagram/Ines Basic -
párkeresés Ines Basic társkereső műsor öngyilkosság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ines Basic a Házasság első látásra ausztrál változatában tűnt fel, a Married at First Sight-ban, amikor is annyira kiborult amiatt, hogy a szerkesztők rossz színben tüntetik fel, hogy a forgatás alatt öngyilkos akart lenni – írta meg a theSun.

Elmondása szerint a műsorszerkesztők arra kényszerítették, hogy megrendezett titkos viszonyba kezdjen egy férfival, miközben megtalálta párját, akivel a műsor szabályai szerint össze is házasodtak. Emiatt persze nem lett szimpatikus a nézőknek, ami totál kiborította a Inest.

Ines Basic Forrás: Instagram/Ines Basic

Azt persze kivágták az adásból, hogy férje közben közölte vele, hogy nyitott házasságban szeretne élni vele. Ez már sok volt Inesnek, aki eleve rossz passzban volt: a műsor forgatása előtt veszítette el egy barátját és szülei is épp válófélban voltak.

Ines Basic még 2019-ben, a hatodik évadban szerepelt az ausztrál műsorban, azt azonban csak most adják Nagy-Britanniában, így került elő a sztorija.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.