Az építőiparban dolgozik a magyar rockzenész: így próbál megélni

Forrás: Facebook -
Ganxsta Zolee zenélés rapper építőipar Big Daddy Laca
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fenekestől felfordult a Ganxsta Zolee és a Kartelből ismert Kalmár László, azaz Big Daddy Laca élete, amióta a koronavírus miatt nem koncertezhetnek a zenekarral -írja a Blikk.

Big Daddy Lacának két gyeremeke van, nagyobbik fia zeneművészeti iskolába jár, kisebbik fia pedig általános iskolás. A zenész már nem él együtt a gyerekei édesanyjával, de a fiúkat közösen nevelik.

Laca többek között a srácok miatt látta be idő előtt, hogy nem várhat örökké a korlátozások feloldására, és jobb, ha mielőbb munkát keres.

„Tavaly az első hullám után ugyan visszaeresztettek minket a színpadra. Először az volt, hogy ötszáz főig lehetett koncertezni, de ezek nem nagyon működtek, mert az emberek féltek és nem jöttek el. Csináltunk egy darabig kis fős bulikat, de volt, hogy a rezsink nem jött ki belőle. Megbeszéltük egy egri buli után, hogy hagyjuk ezt, eresszük el, mert semmi értelme nincs annak, hogy hétről hétre megyünk és nem keresünk pénzt."

– mondta Big Daddy Laca, aki végül az egyik barátjától kapott munkát az építőiparban.

Big Daddy Laca Forrás: Facebook

"Gyakorlatias ember lévén akármit megcsinálok, de mivel nem vagyok szakember, ezért inkább a munkafázisokat irányítom és abban segítek, amiben kell.

Két hét után mondta, hogy megfelelek a feladatra és fel is vett a cégébe, onnantól már fizetésért dolgozom! Nagyon sokat tanultam az elmúlt fél évben a munkafolyamatokról, segítenek nekem, nem panaszkodom, hiszen most ez van és ezt kell csinálni!„

– magyarázza a rapper, aki 25 évig járt fellépni a Kartellel. Laca most éjszakázás helyett hajnalban kel, és nagyon hálás, hogy van munkája.

Egy bajom van csak, hogy annyira kiestünk a zenélésből, hogy nem tudok dalszöveget írni, nincs miből inspirálódni, ráadásul nap végére agyilag is elfáradok.

-mondta, majd hozzátette, hogy a zenekar többi tagja is civil munkát vállalt, és a korlátozások óta nem nagyon járnak össze.

Ganxsta Zolee és a Kartel Forrás: facebook/Ganxsta Zolee és a Kartel feat. Fényes Ösvény

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.