Szomorú részleteket árult el egy barát Szilágyi Istvánék tragédiákkal teli életéről

Forrás: Tények -
Humenyánszky Jolán Szilágyi István (színész)
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy megírtuk, elhunyt Szilágyi István özvegye, Jolika néni. Az idős asszony tüdődaganattal küzdött, a kórházban halt meg. A család egyik barátja Szilágyiék életéről mesélt. 

„Korábban rendszeres vendég voltam a pici, szegényes házukban, mint Peti egyik legjobb barátja. Jolika nénivel már akkor nehéz volt kommunikálni, mert sok gyógyszert szedett. Ennek ellenére világosan látszott, hogy mennyire szereti a fiát" – mondta a férfi a Borsnak, akit megrendített Jolika néni halála.

Forrás: Tények

"Jolika néni jobb sorsra lett volna érdemes, akárcsak Peti! Tudom, hogy akik nem ismerik, közönséges gyilkosnak tartják, de ez a szomorú történet egyáltalán nem ilyen egyszerű. Őszintén szerette a szüleit, ezt tanúsíthatom!" - tette hozzá.

„Paradox módon úgy érzem, hogy a Peti egyetlen esélye lett a börtönben tovább élni, hiszen akadtak mentális problémái, nagyjából munkaképtelen volt, ráadásul gyakran önmaga számára is elviselhetetlen" - vélekedik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.