Ők segítik Szabó Zsófit válása után

Forrás: Facebook/Szabó Zsófi oldala -
Szabó Zsófi válás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A műsorvezető szerencsére nem maradt egyedül válása után. Családja és barátai igyekeznek tartani benne a lelket.

Szabó Zsófi nehéz időszakon megy keresztül, hiszen hosszú évek után elválik gyereke édesapjától. Édesanyja és testvére természetesen támogatja a sztárt, de mint kiderült, sok régi barát is felbukkant, hogy mellette legyenek, és tartsák benne lelket, ami most sok erőt ad Zsófinak.

Szabó Zsófi barátaira támaszkodhat válása után. Forrás: Facebook/Szabó Zsófi oldala

"Noha az utóbbi években főként a családjára és fiára koncentrált, amiért nem hibáztatható, a barátai, akikre emiatt kevesebb figyelmet fordított, mégsem hagyták cserben. Zsófi egyszerűen nem jó kapcsolattartó, nem az a típus, aki csak úgy felhívja a másikat, hogy hogy van, de egy nagyon szerethető ember. Most rossz passzban van, és azt látom, hogy összezárnak körülötte, amiért ő végtelenül hálás" – árulta el a Blikknek egy közeli ismerőse, aki hozzátette Peller Mariann például nagyon sokat segít Zsófinak, és jó tanácsokkal látja el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.