Így üzent a kritikusoknak Lékai-Kiss Ramóna - Fotó

fotó Lékai-Kiss Ramóna üzenet kritikusok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A TV2 bájos műsorvezetőjénél, Lékai-Kiss Ramónánál betelt a pohár, közösségi oldalán üzent a mindentudó kritikusoknak. 

Az emberek sajnos szeretik mindenbe beleütni az orrukat és olyan helyzetekről, emberekről is véleményt alkotni, amelyről nincsenek pontos információik.

Lékai-Kiss Ramóna úgy tűnik, megelégelte, hogy beleszólnak az életébe és abba, hogy mit, hogyan és miként csinál, Instagram oldalán szúrt oda az őt kritizálóknak - írja az Origo.

"Minden este, amikor ránézek a telefonomra, valaki valami nagyon okos gondolatot oszt meg, hogy hogy is kéne élni az életet! Agybajt kapok, bocs, de tényleg. Tudom, ha nem tetszik, nem kell követni az illetőt, (jelzem, nagy igazság!) de már nem győzöm némítani a bejegyzéseket! Figyi, szerintem éljetek úgy, ahogy nektek a legjobb! Nem akartam kimaradni az okoskodásból, úgyhogy még annyi, hogy élni és élni hagyni, meg minden ilyen őrület! Csóközön! Akinek nem inge, könyörgöm, ne vegye magára , akinek pedig igen, az vegye csak!" - olvasható a bejegyzésben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.