Meghökkentő! Nőként kezdett új életet a népszerű pankrátor - Fotó

pankrátor fotó Új élet Tyler Reks Gabbi Alon Tuft
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tyler Reks 196 centisen és 110 kilósan egy valóságos kőszoborként rendkívül tehetséges pankrátorként ismerte meg a világ. A minap azonban megdöbbentő és váratlan vallomást tett a közösségi oldalán. 

Tyler Reksnek 2009-ben indult el a pankrátori karrierje és három éven keresztül rendszeresen lehetett őt látni különféle tévéműsorokban. A 196 centis és 110 kilós izmos férfi alkata miatt is rendkívül népszerű volt és potenciális győztesként néztek rá, mikor a ringbe lépett.

Reks nemrég azonban sokak számára döbbenetes vallomást tett az Instagram oldalán, élete további részét már nőként éli tovább Gabbi Alon Tuft néven.

"Ez vagyok én. Ez az az oldal, amit elrejtettem az árnyékban. Féltem, mit fog gondolni rólam a világ - mit fog gondolni rólam a családom, a barátaim. De már nem félek. Szeretem magam úgy, ahogy vagyok. Az elmúlt 8 hónap a legsötétebb volt az életemben. De eljött a nap, amikor már mindegy volt nekem, mit gondolnak mások, határtalanná váltam, és hagytam, hogy az igazi énem kilépjen a fénybe"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.