54 darab mágnest evett meg a 12 éves kisfiú: elmondta, miért tette

Anglia kísérlet gyerek mágnes evés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 12 éves kisfiú, Rhiley Morrison 54 darab mágnest nyelt le otthon, többek között arra is kíváncsi volt, hogy ezek után a hasához ragadnak-e a tárgyak. 

Két dologra volt kíváncsi a 12 éves Rhiley Morrison, amikor úgy döntött, hogy 54 darab mágnest fog lenyelni. Az egyik az volt, hogy valóban a hasához ragadnak-e a tárgyak, a másik meg, hogyan fognak kinézni a mágnesek, ha kijönnek belőle.

Rhiley azonban nagyon megijedt, amikor négy nagy elteltével sem távoztak belőle a mágnesgolyók, emellett pedig kezdte egyre rosszabbul érezni magát. Végül az édesanyjának csak annyit mert bevallani, hogy véletlenül lenyelt két mágnesgolyót.

A 30 éves nő kórházba vitte a fiát, ahol hamar kiderült, hogy kettőnél bizony jóval több mágnes található a fia szervezetében. Az enyhén autista fiún azonnal életmentő műtétet hajtottak végre, sikerült minden egyes darabot kioperálni a testéből - írja a Daily Mail.

A kép illusztráció Forrás: Thinkstock

"Mindent tökéletesen megért, tudja mi a helyes és mi nem. Ez óriási butaság volt tőle, ezt ő is tudja. Az orvosok szerint nem ő az egyetlen gyerek, aki kíváncsiságból mágnest evett" - mesélte az anya.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.