Lerántja a leplet Tóth Gabi és Tóth Andi vitájáról a népszerű magyar színésznő: ő is tagja a zárt csoportnak

Forrás: Instagram/Balázs Andri -
Tóth Gabi Balázs Andrea celebháború celeb Tóth Andi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy azt mi is megírtuk, Tóth Gabi és Tóth Andi teljesen egymásnak feszült a közösségi médiában. Balázs Andi is megszólalt a témában, aki végre elmeséli, pontosan hogy is működik az a titkos csoport, melyben Tóth Gabi kritizálta az énekesnőt az Instagramon megjelent posztja miatt.

Ebben a bizonyos csoportban Andi is benne van, de ő ahelyett, hogy hozzászólt volt Tóth Gabi posztjához, inkább megosztotta ország-világ előtt, így kezdetét is vette a cicaharc.

Forrás: Instagram/Balázs Andri

Balázs Andi szerint azzal nincs semmi baj, hogy Tóth Andi reklámcélból kirakott valamit saját oldalára, de szerinte rosszul kommunikálta a dolgot és Tóth Gabi igazából csak jót akart azzal, hogy felhívta erre a figyelmét.

"Gondolj bele, ha én elkövetek egy csomó hibát az életemben kezdő színésznőként, és van egy ugyanolyan csaj, mint én, én is szólnék neki jóindulatból. (....) Nehogy azt hidd, hogy csak a Tóh Gabi kezdte el, hogy <>, hanem volt alatta 395 ezer komment, akik azt mondták, hogy ez mi?!" - fejtette ki a véleményét a műsorban a színésznő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.