Fejfájása miatt korán lefeküdt, álmában érte a halál a koronavírusos kislányt

halál gyász kislány koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindössze kilenc éves volt az a kislány, aki fáradtságra és fejfájásra hivatkozva korán lefeküdt aludni, majd többet nem nyitotta ki a szemét. 

A texasi Makenzie Gongora az év elején néhány napig nagyon rosszul volt, fájt a feje, több alkalommal hányt és enyhe hőemelkedéssel küzdött. A szülei orvoshoz vitték, akik a biztonság kedvéért koronavírus-tesztet is végeztek rajta. Mivel nem voltak súlyosak a tünetei, hazaengedték és pihenést javasoltak neki.

A kép illusztráció Forrás: Shutterstock

Január 29-én megérkezett a teszt eredménye, miszerint Makenzie elkapta a koronavírust. Három nap eltelt, mikor a kislány fejfájásra és fáradtságra panaszkodott, ezért korán elment lefeküdni.

Az édesanyja később benézett hozzá, akkor vette észre, hogy a lányának nincs pulzusa.

A kiérkező mentők már csak a halál beálltát tudták megállapítani. Makenzie édesapja születésnapján hajtotta örökre álomra a fejét - írja a People magazin.

Egyelőre nem tudni, hogy Makenzie koronavírus-fertőzésben hunyt el, a családja viszont teljesen biztos benne, mert ezen kívül a kislány makkegészséges volt, nem szenvedett krónikus vagy egyéb más betegségtől.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.