Gólyahír! Első gyermekével várandós Sáfrány Emese

terhesség babát vár örömhír Sáfrány Emese
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gyönyörű légtornász, Sáfrány Emese és párja, Hornyák Ádám első gyermeküket várják, aki várhatóan nyáron érkezik a családba. 

Sáfrány Emese boldogsága határtalan, ugyanis nemsokára anyai örömök elé néz, várandóságga 18. hetében jár. Párjával, Hornyák Ádámmal nyáron vágtak bele a babaprojektbe.

"Nagyon érdekes alakul, hiszen szinte egybeesik Ádámmal a harmadik évfordulónk és a baba születésének várható napja.Mindketten 32 évesen vagyunk, boldogok lennénk, ha 35-el bezárólag már kétszeres szülők lehetnénk"

- nyilatkozta boldogan Emese a hot! magazinnak.

Emese pozitívan áll a terhességéhez, szerencsére eddig elkerülték a rosszullétek.

"Sok barátnőm ijesztgetett, hogy hónapokon át hánytak, brutális rosszulléteik voltak. Ezzel szemben nekem semmi bajom, nagyon jól viselem.

Az való igaz, hogy sokkal hamarabb elfáradok, nem tudok annyit dolgozni, mint a terhesség előtt, szétszórtabb vagyok, és nem tagadom, hisztisebb, érzékenyebb és feledékenyebb is"

- magyarázza a légtornász.

A babát természetes úton szeretné a leendő anyuka világra hozni és mindenképpen apás szülést terveznek. A nevekkel nincsenek bajban, már több ötletük is van. A kicsi nemét pedig babaváró bulin szeretnék majd megtudni, de persze a legfontosabb az, hogy egészséges legyen.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.