A szakadék szélére került Natalie Portman házassága

házasság hullámvölgy új esély Natalie Portman
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hullámvölgyekkel teli időszakot tudhat maga mögött a világhírű színésznő, Natalie Portman és férje, Benjamin Millepiedbe. Majdnem úgy alakult, hogy örökre elválnak az útjaik, de végül sikerült visszatalálniuk egymáshoz.

Natalie Portman és francia táncos-koreográfus férje, Benjamin Millepiedbe még 2010-ben A fekete hattyú forgatása során szerettek egymásba, tavaly ünnepelték nyolcadik házassági évfordulójukat.

Az elmúlt egy-két év azonban vízválasztó volt a kapcsolatukban, mivel Benjamin külföldi munkái miatt egy ideig távkapcsolatban éltek, amit a színésznő két gyermekkel nagyon rosszul viselt.

Ismerősök szerint annyira elhidegültek egymástól, hogy fontolóra vették, hogy beadják a válókeresetet.

Végül a párterápia lett a megoldás, illetve az, hogy Portman új filmje miatt huzamosabb időre Ausztráliába költöztek, ami nagyon jót tett a házasságuknak - írja a Best magazin.

"Igyekeznek új fezetet nyitni. A gyerekekkel fedezik fel Sydney-t, ahol most van nyár, így egy kicsit vakációnak érzik az egészet" - mesélte a család barátja.

A családot gyakran látni együtt a tengerparton piknikezés vagy éppen fagyizás közben. Láthatóan közelebb hozta őket egymáshoz az új környezet és az együtt töltött idő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.