Meghan Markle megint kiakadt Vilmosra és Katalinra: ezért

Forrás: -- -
Archie herceg Eugénia hercegnő királyi család Meghan Markle Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eugénia hercegnő újszölött babája tovább tolta az utódlás vonalát. Bár az egyik királyi szakértő úgy véli, Harry herceget nem igazán érdekli, hol van a listán, felesége Meghan nem érti ezt a bánásmódot. 

A pár, akik tavaly léptek vissza a királyi család vezető tagjai közül, 2018-ban házasodott össze. Ezt követően Meghan állítólag megkérdőjelezte fontosságukat. Az esküvőt követően Meghan azon borult ki, hogy miért van az, hogy feleségül ment a leendő király második fiához, mégis kevésbé fontosak a királyi család számára, mint Vilmos herceg és családja - állítja a Daily Star.

királyi család Forrás: --

A királyi család utódlási sorrendjét tárgyaló szakértő azt állítja, hogy Harry herceg valójában az "egyetlen modern herceg, akit igazán érdekel, hogy hol van a listán". Bár a szakértő azt is elmondta, hogy Harry herceg pozícióját leginkább feleségének tudja be, nem önmagának.

Az utódlási listán a 72 éves Károly herceg áll első helyen, őt fia, Vilmos herceg (38) követi. Őt követik gyermekei György herceg, Sarolta hercegnő, Lajos herceg, Sussex hercege - Harry herceg, majd Meghan hercegnével közös gyermekük, Archie következik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.