Papadimitriu Athina nem keresi a szerelmet: "Én nagyon jól érzem magam egyedül"

párkeresés Papadimitriu Athina társkeresés szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Jászai Mari-díjas és EMeRTon-díjas görög származású színésznő, Papadimitriu Athina úgy érzi, hogy már kiöregedett aból, hogy férfit keressen maga mellé. Bár jól érzi magát egyedül, nem zárkózik el a szerelemtől.

Papadimitriu Athina nagyon jól érzi magát a családja körében, akik nagyon szeretik őt, valamint azt is nagyon szeretnék, ha a színésznő találna magának egy társat. Ő viszont két válással a háta mögött élvezi a szingliséget.

Papadimitriu Athina élvezi az egyedüllétet TV2

"Én nagyon jól érzem magam egyedül. Már eljárt felettem az idő ahhoz, hogy férfit keresgéljek magamnak, meg nem is érzem szükségét. A kollégáim próbálnak győzködni arról, hogy regisztráljak egy társkeresőre, de nem kérek az ilyen ismerkedésből, meg semmilyen másból.

Azt se veszem észre, ha valaki így közeledik hozzám. Persze soha nem lehet tudni, talán egyszer még én is leszek újra szerelmes. Egyelőre viccesnek tűnik" - mesélte a 66 éves színésznő az AC Newsnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.