Polgár Tünde: "Én nagyon sokszor keltem fel a nulláról"

Forrás: Origo -
üzletasszony Life TV Bréking Polgár Tünde nehézség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Life TV-n futó Bréking mai adásában szó lesz a nők és a karrier kapcsolatáról, amely kapcsán Polgár Tünde őszintén vallott a saját nehézségeiről.

A Bréking mai adásában az egyik téma a karrier lesz, amely kapcsán a vendégek mesélnek saját küzdelmeikről, vívódásaikról. Polgár Tünde elmondta, hogy rengeteg nehézséggel nézett szembe az utóbbi években, többször kellett mindent újrakezdenie.

Polgár Tünde többször kellett felállnia a padlóról és újrakezdenie mindent Videa

"Én nagyon sokszor keltem fel a nulláról, tehát nekem az első vállalkozásom az úgy végződött, hogy miután a cég az én nevemen volt és párom nevén minden más, ezért el kellett jönnöm úgy, hogy otthagytam mindent,

viszont a cégben nem volt annyi, amennyit egyébként megtermeltünk, mert ő azt elvitte. Plusz, elvitte az emberek felét, mert ugye az lett a válás vége, hogy a cég is kettévált" - mondta el őszintén a szomorú történetet a luxusfeleség.

További részletek ma este a LifeTV-n, 22:00-tól a Bréking című műsorban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.