Szinte pucér fotóval mond köszönetet Bochkor Gábornak Kelemen Anna

vakcina Szputnyik V Kelemen Anna Bochkor Gábor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy megírtuk, Kelemen Anna az orosz koronavírus-vakcina mellett tette le a voksát. A témával kapcsolatban Bochkor Gábor is megkérdezte a playmate-et. A beszélgetés lezajlott, Annácska sajátos módon hálálja meg. 

A témával kapcsolatban Bochkor Gábor is megkérdezte a playmate-et. A beszélgetés lezajlott, Annácska sajátos módon hálálja meg. "Ezúttal azonban Köszönöm a ma reggeli Bochkor interjút a Retro rádiónak a Szputnyik V projectemről!" - írta.

Anna korábban a következőket tette közzé a közösségi oldalán: „Én a Szputnyik vakcinát választom! Ti döntöttetek már? Utána olvastam, kaptam okos embertől véleményt (...) Orosz oltóanyagok mindig is voltak, jellemzően minket is azokkal oltottak, aztán a híres Sabin csepp, amit a gyermekbénulásra használtak nagy sikerrel."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.