Ez a stílus illik hozzád a csillagjegyed szerint 3. rész

Forrás: Shutterstock -
Bak csillagjegy Nyilas halak öltözködés horoszkóp magazin stílus Vízöntő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A különböző csillagjegyek, különböző személyiségjegyeket is jelentenek, ami bizony megjelenik az öltözködési stílusodban is. Nagy valószínűséggel te sem fogod magad jól érezni, ha a horoszkópoddal gyökeresen ellentétes ruhákat és színeket viselsz.

Tudd meg, mi illik igazán hozzád, és utána less be a ruhásszekrényedbe. A csillagjegyednek megfelelően öltözöl? Jól érzed magad a ruháidban?

Itt találod a horoszkópos stílus-tippek első és a második részét!

Nyilas (november 22. – december 21.)

A kalandvágyó, tüzes Nyilas lételeme az izgalom, a pezsgés, a szabadság, ez pedig ruhatárán is megmutatkozik.

Egy-egy alkalomra mindig tökéletesen fel tud öltözni, de alapvetően nem ez jellemzi a hétköznapjait.

A Nyilas kissé hanyag jegy, szereti engedni, hogy csak úgy megtörténjenek vele a dolgok. Valahogy így áll hozzá a reggeli öltözködéshez is: szinte csak magára kapja, ami a kezébe akad.

Színei: sárga, zöld, lila, sötétkék

A kalandvágyó, tüzes Nyilas lételeme az izgalom, a pezsgés, a szabadság, ez pedig ruhatárán is megmutatkozik Forrás: Shutterstock

Bak (december 22. – január 20.)

A Bak felelősségteljes és komoly jelleméhez nehezen lehet elképzelni egy lázadó külsejű személyt. Ilyet nem is igazán találni. Számára nagyon fontos, hogy mit lát belőle a világ, tehát öltözékére is mindig nagyon odafigyel.

A föld jegyű Bak nem szeret kísérletezni, hamar megtalálja a saját stílusát, és onnantól kezdve nem is tágít mellőle. Óvatosan próbál fel extrémebb ruhákat, de egészen biztosan nem fog ilyesmit viselni. Az öltözködése ugyanakkor nem mondható unalmasnak, mindig talál egy-egy érdekes apróságot, amivel egyedivé teszi az outfitjét.

Stílusa többnyire konzervatívabb, némi játékossággal. Elsősorban a kényelmesebb szabású ruhákat részesíti előnyben.

Színei: sötétbarna, sötétzöld, fekete, szürke, indigókék

A föld jegyű Bak nem szeret kísérletezni, hamar megtalálja a saját stílusát, és onnantól kezdve nem is tágít mellőle Forrás: Shutterstock

Vízöntő (január 21. – február 18.)

Az idealista, lázadó Vízöntő életének mind egyes területén szeret újító ötletekkel élni.

Öltözködési stílusában fellelhető a különcség, szeret meglepetést okozni még a barátainak, munkatársainak is egy-egy outfitjével, de sosem a sokkolás a célja.

A levegős Vízöntő szereti a drágább, minőségi ruhákat az olcsóbb, túrkálós darabokkal kombinálni, szépérzékének köszönhetően pedig ez mindig nagyszerűen sikerül is neki. Akár férfiről, akár nőről beszéljünk, egyaránt kedveli a military stílust, amit akár kabát, akár egy kiegészítő formájában képes beilleszteni aktuális öltözékébe.

Színei: égkék, türkiz, acélkék

A levegős Vízöntő szereti a drágább, minőségi ruhákat az olcsóbb, túrkálós darabokkal kombinálni Forrás: Shutterstock

Halak (február 19. – március 19.)

A Halak fantáziája végtelen, imád álmodozni, de gyakran belezavarodik saját gondolataiba is. Ez pedig megjelenik a ruhatárában is.

Gyakran vásárol olyan ruhadarabokat, amikről ő maga is tudja, hogy sosem fogja viselni, de annyira megtetszik neki, ami ellen képtelen tenni. Emiatt a szekrényében sokféle stílust megtalálhatunk.

A víz jegyű Halak gyakran engedi, hogy magával sodorják a romantikára jellemző fodrok, színek, minták, ugyanakkor szívesen visel alapvetően össze nem illő anyagokat. Elnézve egy Halakat, sokszor nem tudunk mit kezdeni a rajta lévő ruhákkal, de érezzük, valahogy neki mégis jól állnak.

Színei: mályva, ibolya, ezüst, tengerzöld és fehér

A víz jegyű Halak gyakran engedi, hogy magával sodorják a romantikára jellemző fodrok, színek, minták Forrás: Shutterstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.