Kiderült, hogy hány hónapos terhes Meghan Markle

Forrás: WireImage/2018 Pool/Samir Hussein/Pool/Samir Hussein -
terhesség Meghan Markle várandós
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A királyi szakértő megjósolta, hogy Meghan körübelül 5 hónapos terhes lehet, így leendő gyermeke júniusban vagy júliusban láthat napvilágot.

Az egész világot bejárta a hír, hogy Sussex hercege és hercegnéje második babájukat várják. A tradíció szerint a királyi párok akkor osztják meg az örömhírt, amint a leendő édesanya a 4. hónapba lép, de úgy tűnik, Meghanék most ennél többet vártak - írta a Mirror.

Harry herceg Meghan Markle Forrás: WireImage/2018 Pool/Samir Hussein/Pool/Samir Hussein

A gyönyörű fekete-fehér kép, melyen Meghan meghitten pihen férje ölében, láttatni engedi, hogy a hercegnének már szépen gömbölyödik a pocakja.

"Normális esetben azt várnánk, hogy három hónapos korában jöjjenek a hírek, de úgy gondoljuk, hogy ő már körülbelül az ötödik hónapban van" - nyilatkozta Camilla Tominey.

A pár Valentin-napon adta ki az örömhírt, tisztelegve az előtt, hogy 37 évvel ezelőtt Diana hercegné is Valentin-napon adta hírül Harry születését.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.