Nem szégyen a plasztika férfiaknak sem - kés alá feküdt a Zorall gitárosa

Forrás: GaborimrePhotos/Facebook/<br/>László Lévai Hangyássy -
Pachmann Péter férfi plasztika Zorall
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lévai Hangyássy László, azaz 'Hangya' nem titkolja, hogy egy gyerekkori arcbénulás nyomait plasztikai beavatkozással tüntette el. Bár több korrekciót nem tervez, egyetért azzal, hogy a férfiaknak is belefér egy kis 'frissítés'.

Futótűzként söpört végig a hír, miszerint Pachmann Péter nyitott lenne egy, az arcát célzó plasztikai beavatkozásra. A műsorvezető most tiszta vizet öntött a pohárba mindezzel kapcsolatban.

Nem tudom, hogy egyáltalán sor kerül-e ilyenre, azt viszont fenntartom, hogy ezek a beavatkozások nem csak a nők privilégiumai.

Lévai Hangyássy László Forrás: GaborimrePhotos/Facebook/
László Lévai Hangyássy

Egy gyerekkori arcbénulásból fakadólag – pláne így 50 felett – már annyira megereszkedett a bőr, hogy úgy döntöttem, javíttatok rajta.

A végeredmény még jobb lett, mint amit vártam. Olyan ez, mint mikor egy autómodellt nem szeretne lecserélni a gyártó, ezért inkább csak frissítik azt. Velem is valami hasonló történt. Szerintem nem szabad túlzásba esni, ne akarjunk 50 évesen 20-nak kinézni, de ennyi "frissítés", egészséges keretek között belefér" – mondta a Sláger Reggel műsorvezetőinek, Pordán Petrának és Somogyi Zoltánnak Lévai Hangyássy László.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.