Kitálalt egy ismerős - A Bayern München labdarúgójának botrányos viselkedése vezethetett volt barátnője halálához

Jérome Boateng öngyilkosság szerelem Bayern München Kasia Lenhardt szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról mi is beszámoltunk, nemrég holtan találták berlini lakásában a német világbajnok labdarúgó, Jérome Boateng korábbi barátnőjét, Kasia Lenhardtot. Állítólag a fiatal nő a sportoló botrányos viselkedése miatt vetett véget az életének.

A 25 éves lengyel modell, Kasia Lenhardt a fia hatodik születésnapján követett el öngyilkosságot, alig egy héttel azután, hogy a Bayern München védője bejelentette szakításukat.

Melissa Howe modell szerint Jerome Boateng viselkedésének köszönhető a szörnyű tragédia, mivel évek óta játszik a körülötte levő nők érzéseivel és életével - írja a The Sun.

"Nem csodálkozom a történteken, mert a Jerome-hoz hasonló futballsztárok rendszeresen a lányok érzéseivel szórakoznak, és ez ilyen tragédiákhoz vezethet. Természetesen megdöbbentett Kasia halála, de Jerome évek óta játszadozik a lányok életével, és szinte idő kérdése volt, hogy valami történni fog"

- nyilatkozta Howe.

Melissa azt is elmesélte, hogy 2016-ban vele is megpróbált kikezdeni a focista, pedig akkor még a menyasszonyával élt együtt.

"Nem tudtam, hogy menyasszonya és gyermekei vannak, mert rendszeresen üzeneteket küldött nekem. Egy magazinból értesültem a párjáról. Ennek ellenére folyamatosan írt, azt szerette volna, ha Németországba utazom. Teljesen megszakítottam vele a kapcsolatot"

- magyarázta a modell.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.