Iszak Eszti elárulta, mihez kezd a járvány után

Forrás: instagram.com/iszakeszti -
járvány szakma vírus mozgás jóga sport Iszak Eszti
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A csinos modell, műsorvezető épphogy megszerezte a jógaoktatói végzettséget, amikor is beköszöntött a járvány második hulláma, így még nem próbálhatta ki magát „élesben", amelyre már nagyon vágyik.

Nagyot fordult a világ Iszak Eszterrel, aki a járvány első hulláma alatt döntött úgy, új szakmát tanul.

„Szerintem sokan voltak ezzel úgy, hogy most van itt az ideje annak, hogy valami újba kezdjünk. Mindig tele voltam ötletekkel, de általában szétforgácsolódtam a rengeteg tennivaló között. Heti hét napból, hetet dolgoztam 10-12 órában. A karantén alatt azonban csak ültem otthon, megtapasztalva, hogy milyen is az, amikor idő ugyan van, de mégsem tudok semmit tenni a tanuláson, olvasáson kívül"

– idézte fel a tavalyi történéseket a modell, aki egy ideje a jógázás szerelmese.

„26 éves voltam, amikor megismerkedtem a jógával, már akkor is nagyon tetszett. Aztán időről-időre visszatértem hozzá, mert teljesen ellazított, kiszakított az akkori pörgésből. Különösen a meditáció volt az, ami nagy segítségemre volt"

– mondta Iszak Eszter, aki úgy döntött, maga is oktató lesz.

Iszak Eszter Forrás: instagram.com/iszakeszti

„Vonzott, hogy tanuljak valami újat, hogy megismertethessem másokkal ezt a mozgásformát, és általa segítsek másoknak feszültséget oldani, meditálni, befelé figyelni, így nyáron belevágtam. Szerencsém volt, mert az akkori enyhítések lehetővé tették, hogy személyesen vegyek részt a tanfolyamon"

– árulta el a modell, akinek azonban még nem sok lehetősége volt az oktatásra.

„Alighogy végeztem a tanfolyammal jött a járvány második hulláma. Így sajnos nem nagyon tudtam elkezdeni az oktatást. Nem hiszek az online edzésformákban, persze, a semminél jobb, de azért mégsem az igazi. Nincs meg benne az a kötelék, ami a személyes órákon. Így most csak családtagokat, barátokat oktatok, de remélem, hogy hamarosan lesz lehetőségem a személyes oktatásra is"

– mondta a Sláger Reggel műsorvezetőinek, Pordán Petrának és Somogyi Zoltánnak Iszak Eszter.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.