Csak a kocsijához indult, de valódi rémálmot élt át Vasvári Vivien

Forrás: RTL Klub -
tűzoltó Vasvári Vivien tragédia lift
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vasvári Vivinek félelmetes pillanatokat kellett átélnie: a celebmami és a kis Edward beszorult egy lakópark meghibásodott liftjébe, ahonnan a tűzoltók szabadították ki őket. 

Igazi rémálmot élt át Vasvári Vivi, amikor családjával egy liftben rekedtek, ahol több órát töltöttek el, amire megérkezett a segítség.

Vasvári Vivi Forrás: RTL Klub

„Beszálltunk a liftbe, hogy lemenjünk a garázsba. Bezáródott az ajtó, majd miután elindult lefelé, hirtelen megállt és úgy maradt. Nagyon rémes érzés volt. Szerencsére vittünk magunkkal telefont és még térerő is volt, hiszen a liftekben ez ritkán fordul elő. Nem tudom, hogy ha például nincs nálunk mobil és mondjuk nem működik a vészcsengő a liftben, akkor mihez kezdtünk volna"

– mesélte el a Blikknek Vasvári Vivien.

A sztármami azt is elárulta, hogy a kisfia imádja a tűzoltókat, ezért Edwardka számára hatalmas élmény volt a mentőakció.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.