Véletlen vagy szándékos cukkolás? Tóth Andi a legújabb számában Tóth Gabit utánozza - Videó

Tóth Gabi videó éneklés botrány Tóth Andi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemrég jelent meg a fiatal énekesnő, Tóth Andi legújabb száma, Félember címmel, amelynek hallattán a rajongók rögtön találgatni kezdtek. 

A fiatal énekesnő, Tóth Andi és Hiro közös, Félember című dala a hétvégén került fel a YouTube-ra. A megjelenés óta egyre több olyan hozzászólás érkezett, amelyben Tóth Gabit is megemlítették. A rajongók szerint ugyanis olyan, mint Andi szándékosan Gabi hangján énekelne a klipben.

"Csak szerintem énekel Tóth Andi direkt Tóth Gabi hangján? Hogy evvel is odaszúrjon Gabinak, hogy ilyet is tud vagy csak túlgondolom?"

- olvasható a kommentek között.

"Azt nem tudom, hogy direkt csinálta-e, de nekem is nagy a hasonlóság a két hangszín és énektechnika között. Bár lehet, hogy csak a dal kívánta ezt meg"

- válaszolta egy másik.

Sokan azonban megvédték Andit, mondván, hogy a dal már sokkal hamarabb, a két énekesnő között kialakult botrány előtt elkészült és egyébként is a kettejük közötti harc sokkal korábbra nyúlik vissza - írja a Bors.

Andi legújabb száma egyébként óriási sikernek örvend, a rajongók egyenesen odavannak érte.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.