Megható történetet mesélt el szerelméről Bereczki Zoltán - Videó

Bereczki Zoltán Mokka videó szerelem vallomás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bereczki Zoltán 2019 óta alkot egy párt szerelmével, Bata Éva színésznővel. A színész a Mokka adásában árult el kedveséről egy szívhez szóló történetet.

Közel két éve talált egymásra Bereczki Zoltán és Bata Évi, akik azóta is hatalmas boldogságban élik együtt a mindennapjaikat. A magánéletüket óvják a nyilvánosságtól, most azonban Zoli kivételt tett és a Mokka adásában mesélt egy kicsit a kapcsolatukról és legújabb daláról, ami a szerelemről szól.

"A kedvesemnek jutott eszébe, hogy Magdival énekeljem el ezt a dalt, a kedvesemnek, akiről, mint most már kiderült, ez a dal szól.

Amikor ez a boszorkánylány (Palya Bea) megírta nekem 2018-ban ezt a dalt, akkor még nem tudtam, hogy minden csillag őhozzá hajt. A következő év elején, két hónapon belül megtaláltuk egymást"

- mesélte el a megható történetet a színész.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.