Tóth Vera smink nélküli fotóval válaszolt a gyűlölködőknek

kommentelők smink Tóth Vera
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő úgy döntött, megmutatja magát smink nélkül. Tóth Verát ugyanis betámadták, amiért egy szépségápolási márka arca lett.

Tóth Vera úgy döntött, hogy megmutatja ország világnak, hogyan is fest smink nélkül. Az énekesnőt ugyanis csúnyán támadták, amiért egy szépségápolási márka arca lett.

"Nofilter, nosmink. L'amia Natura posztom alatt keletkezett komment és gyűlöletcunamira választ adva, hogy mi van a makeup alatt. Ez van alatta. Nincs mit takargatnom, úgy érzem. Tudom, hogy nem kellene bizonygatnom, de mostanában kicsit érzékenyebb vagyok és úgy éreztem, tartozom egy ilyen poszttal. Hozzátesz, hogy egy hónapja heti egy deci vörösbort engedek meg magamnak, nem kávézom, rákattantam a gyógynövényekre, sokat sportolok, eszem, amit kívánok, de mértékkel. Ezek is hozzásegítenek a külső-belső harmóniámhoz, de, hogy olyan dologhoz adjam a nevem, amit még nem próbáltam és nem vált be, soha nem fog előfordulni. Miért? Mert túlságosan tisztelem és szeretem a közönséget. Kereshettem volna már tízmilliókat abból a sok felkeresésből, amit naponta kapok sok-sok termékmenedzsertől, de úgy érzem, nem tudnék ilyen könnyed és tiszta lélekkel tükörbe nézni, mint ezen a fotón" - írta a poszthoz Vera.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.