Fésűs Nelly nem bírja elviselni, ha a gyerekét támadják: "Az egyetlen hibája, hogy az én gyerekem"

lánya támadás Life TV Bréking Fésűs Nelly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A népszerű színésznőnek, Fésűs Nellynek nagyon fáj, ha bántják a gyermekeit. A Life TV, Bréking műsorának legújabb adásában könnyek között mesélt arról, hogy mennyire aljas dolognak tartja, ha egy gyermeket azért támadnak, mert ismertek a szülei.

Az utóbbi időszakban többször kritizálták Fésűs Nelly lányát, Horváth Csengét a közösségi oldalon, amit a színésznő sokkal nehezebben viselt, mint 18 éves lánya. Sőt, nem is megy el mellettük szó nélkül.

"Ha a gyerekem huszonéves és harmincéves lesz és megkapja, akkor is nekimegyek annak, aki bántja a gyermekemet. Mert az én gyerekemet ne bántsa senki. Én bánthatom, mert én vagyok az anyja, de rajtam kívül senki"

- mondta határozottan az édesanya.

Fésűs Nelly két gyönyörű lánygyermek anyukája Forrás: Instagram/nellyfesus

Nelly könnyekben között mondta el, hogy teljesen értetlenül áll a negatív kommentek előtt. Aljas dolognak tartja, amit a lányával művelnek.

"Ő aztán végképp senkinek sem ártott. Az egyetlen hibája, hogy az én gyerekem. Akárki bántja a gyerekemet, vagy valamelyik gyerekemet, azt én nem tűröm"

- jelentette ki a színésznő.

További részletek ma este a LifeTV-n, 22:00-tól a Bréking című műsorban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.