Heti holdnaptár (február 22-28.): intenzív hét lesz a mostani – égi és földi szempontból egyaránt

asztrológia ezotéria holdnaptár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meglehetősen intenzív hét lesz a mostani – égi és földi szempontból egyaránt. Február 27-én délelőtt Teliholdat ünneplünk, ezt követően már a Fogyó hold hatásaival szépen lassan elkezdhetjük elengedni azokat a nyavalyáinkat, amiket magunkkal cipelünk jó ideje. Az aktuális Telihold transzformatív hatásokkal bír, megkapjuk a segítséget az átalakuláshoz – egyen szó mentális, lelki, testi változásokról. Amennyiben ezen a héten átmenetileg valami megtorpan és hirtelen nincs arra megoldás, ne aggódjunk, mert ez nem okoz jelentős kiesést vagy bonyodalmat.

2021. február 22., hétfő a ♋ban (Növő hold, Rák)

Ez egy intenzív nap, jó lehetőségekkel, de lényeges szempont, hogy elsősorban saját feladatainkkal foglalkozzunk. A kitűzött céloktól nem javallott eltérni. Kezdeményezzünk békülési folyamatokat.

2021. február 23., kedd a ♋ban (Növő hold, Rák)

A Telihold hatásai egyre erőteljesebben érződnek, így inkább kevesebb feladatnak van helye, de azok legyenek jól megtervezettek és tökéletesen kivitelezettek. Adjunk teret az elcsendesedésnek.

2021. február 24., szerda az ♌ban (Növő hold, Oroszlán)

Leterhelő nap, sok tennivalóval, épp ezért a régi ügyekkel foglalkozzunk, újba ne kezdjünk. Pontosan meg fogjuk látni, mi a fontos és mi nem az. Erősen ajánlott alkalmazkodni a változó körülményekhez.

2021. február 25., csütörtök az ♌ban (Növő hold, Oroszlán)

Erőteljes nap, tele végletes helyzetekkel, kihívásokkal, leterheltséggel. Estére alaposan elfáradunk. Mivel ma mindent lehet, csak bulizni és örömünnepet ülni nem... ezért inkább csillapodjunk le.

2021. február 26., péntek a ♍ben (Növő hold, Szűz)

Tegyük azt, amihez kedvünk van. Mindemellett arra kell fókuszálni, ami a mi saját feladatunk, problémánk! Ha ezen a napon nem leszünk kellően tudatosak és magabiztosak, alaposak és határozottak, akkor elveszíthetjük a fonalat.

2021. február 27., szombat a ♍ben (Telihold, Szűz)

Telihold napja. Összességében egy mozgalmas, energikus nap, tele reménnyel és vágyakozással, önismereti kérdésekkel. Érdemes dolgozni, gondolkodni, házimunkát végezni, selejtezni, szortírozni.

2021. február 28., vasárnap a ♎ben (Fogyó hold, Mérleg)

Messzire kerüld el a bonyodalmakat, vitás helyzeteket, sőt, inkább dugd a fejedet a homokba. Ezen a napon fontos, hogy figyeljünk a belső hang üzeneteire. Az, aki megfontoltan cselekedett az elmúlt napokban, az jó dolgokban részesül ma.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.