Kifakadt az Exatlonban Szabó Franciska: A Bajnok fiúk teljesítménye siralmas

TV2 Franci Bajnokok csapatvezető Exatlon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Exatlon Hungary Bajnok csapatának erős és határozott egyénisége Szabó Franciska, aki a nehéz pillanatok ellenére is foggal-körömmel próbálja egyben tartani a csapatot. Néha azonban nála is elpattan a húr és előfordul, hogy indulatosan kiosztja a csapattársait.

A Bajnok csapat az utóbbi napokban nem úgy teljesített, ahogyan azt elvárták volna maguktól. A csapaton belül is inkább a fiúk hozzáállásával akadtak problémák. A csapat hivatalosan nem kinevezett kapitánya, Szabó Franciska nem bírta tovább szó nélkül, tegnap kiosztotta csapattársait.

Franciska ismét keményen odaszólt a csapattársainak Forrás: TV2

"Az elején nem is volt feltűnő, hogy a fiúk nem igazán hoznak pontokat, mert főként a lányokkal vagyok elfoglalva, illetve azzal, hogy kihozzuk magunkból a maximumot.

A végjátékhoz közeledve, és a vereségek után realizáltam, hogy a fiúk kevésbé járultak hozzá a csapat teljesítményéhez. Úgy gondoltam, hogy talán leengedtek, mivel a héten lány párbaj jött nálunk.

Azért is szólaltam fel, hogy ne egy Bajnok lánynak kelljen búcsúzni azért, mert a fiúk nem rázták meg magukat" - mesélte a TV2-nek Franci.

Franciska félelmei azonban beigazolódtak, hiszen a nap végén, a végjátékok végjátékában a piros csapat veszített, így a mai párbaj biztos résztvevője Lilkó lett. Neki Krisztián jelöl ki majd ellenfelet, és mivel Janka sérült, így vagy Lillának, vagy Franciskának kell a versenyben maradásért küzdeni ma este.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.