Örömhír! Összegyűlt a pénz az SMA-ban szenvedő kisfiú, Zsombor kezelésére

SMA beteg siker pénz Zsombi kezelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zsombi szülei a közösségi oldalán közölték a fantasztikus hírt, miszerint február 17-én összegyűlt a pénz SMA-betegségben szenvedő kisfiúk gógyszerére. 

Korábban mi is beszámoltunk róla, hogy a tündéri kisfiú, Zsombi szülei az elmúlt hónapokban csak reménykedtek abban, hogy összegyűlik a 730 millió Ft. Nemrég azonban teljesült életük legnagyobb vágya, szeretett kisfiúk hamarosan megkapja a világ legdrágább gyógyszerét, a Zolgensmát.

"Óriási hálával és örömmel írhatom ma nektek, hogy megcsináltuk.
Zsombi számláján a mai napon rendelkezésre áll az az összeg, amely egy új élet kezdetét jelentheti számára.

Nagyon nehéz gyűjtésen vagyunk túl! Nyáron még annyira elképzelhetetlen és rettenetesen hosszúnak tűnt ez az út.Igazából az is volt, de közben olyan embereket és olyan összefogást ismerhettünk meg, ami legalább annyira elképzelhetetlen volt, mint maga az összeg.

Köszönjük nektek! Örök hálánk és elismerésünk minden egyes embernek, aki bármilyen módon segítette ezt a gyűjtést" - olvasható a bejegyzésben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.