Sáfrány Emese elárulta, mesélni fog-e gyermekének a felnőttfilmes múltjáról

pornó Aleska Diamond várandóság Sáfrány Emese
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemrég jelentette be az örömhírt Sáfrány Emese és párja, Hornyák Ádám, miszerint úton van első gyermekük. A pár legnagyobb boldogságát azonban beárnyékolják a leendő édesanya felnőtt filmes múltjával kapcsolatos negatív megjegyzések, támadások.

Sáfrány Emese örömteli időszakot él át, ugyanis a szíve alatt hordja első gyermekét, akinek az érkezésére már nagyon vártak a párjával, Hornyák Ádámmal.

Közösségi oldalára nemrég feltöltött egy gyönyörű fotót magáról Emese, amelyen már jól látható gömbölyödő pocakja. A kép alá azonban rengeteg sértő hozzászólás érkezett, főként a kismama pornós múltjával kapcsolatban.

"S mikor megszületik majd, milyen elképesztően büszke lesz anyuci munkásságára" - olvasható az egyik komment.

Emese azonban már megtanulta ezeket a kritikákat a helyén kezelni.

"A múltamat eltörölni nem tudom, de már nem foglalkoztat. Mindenkit érnek kritikák a közösségi média felületén, ezt teljesen kivédeni nem lehet. Az, hogy miként éltem az életem a múltban, nem tehetem meg nem történtté, de tudom, hogy ki tudtam lépni abból a szerepből, és a hátam mögött hagytam.

Nem utolsósorban tanultam belőle és most nem az az ember lennék, aki vagyok, ha nem jártam volna végig ezt az utat. Volt amikor fájt, hogy amiatt bántanak, hogy fiatalon és naivan rossz döntést hoztam, de túlléptem ezen" - nyilatkozta a Borsnak a leendő édesanya.

Emese elmondta, hogy gyermeke előtt nem fog titkolózni a múltjával kapcsolatban.

"El fogom neki mesélni, de bízom benne olyan gyereket fogok nevelni, aki elfogadó lesz, és megérti, hogy ez egy botlás volt az életemben, amiből tanultam, és meg tudtam változtatni az életem ezen részét.

Tanultam abból az időszakból, és a gyermekemnek majd azt is el tudom mondani, meg tudom tanítani, mit ne tegyen és mit igen. Én már úgy állok a tükör előtt, hogy büszke vagyok arra az emberre, aki vált belőlem és, hogy tudtam váltani és változtatni az életemen.

Azt gondolom, hibázni mindenki szokott, de a legfontosabb, hogy utána mennyire tudunk "új emberré és jó emberré" válni"

- magyarázta a légtornász.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.