Debreczeni Zita vallomása: lelkileg megviseli, hogy a teste megváltozott

Forrás: Debreczeni Zita -
anya test Debreczeni Zita
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sztár tavaly adott életet első gyermekének, amiért nagyon hálás. Csakhogy Debreczeni Zita elárulta, a teste változásaival nem tud megbarátozni, nagyon sokat szenved emiatt.

Sokat küzdött azért, hogy anya lehessen Debreczeni Zita, tavaly augusztusban pedig egy igazi kis csoda érkezett az életükbe Gianfranco Máté személyében.

Zita most elárulta, noha imádja az anyaság minden percét, a teste változásai lelkileg nagyon megviselték.

„Nem találom magam ebben a testben, de közben meg próbálom ezt elfogadni és tudatosítani magamban, hogy: 'Zita nem apró dolgokon mentél keresztül, hogy ez a csoda összejöjjön'. Aztán türelmesen várok, hogy majd talán ez visszarendeződik" – mesélte Zita Németh Dorottya fitnesz-világbajnoknak. A szintén édesanya sportoló azt tanácsolta neki, hogy mutassa meg követőinek is a testét.

Debreczeni Zitát lelkileg megviselte a teste átalakulása. Forrás: Debreczeni Zita

Zita így is tett, és hihetetlen sok pozitív visszajelzést kapott.
„Annyira pozitívan reagáltak az emberek, megdöbbentett ez a szeretet és együttérzés. Azt érzem, hogy nem ismerek rá magamra. Látok olyan változásokat, olyan átalakulásokat, amikre sokan azt mondják, nyugodjak meg, az egész vissza fog változni. Én értem, de attól függetlenül megdöbbentő. A mellem, a derekam, a fenekem, a hasam..."

Zita folyamatosan látja az Instagramon, hogy sok kismama szuper formában van, legalábbis a képeken, mert tudja, sokszor ez retusálásnak köszönhető. Ám ez mégis rossz érzéssel tölti el.

„Az a baj, hogy magamra húztam egy depresszív érzést, és ezzel is bántottam magam, hogy ha nekik megy, nekem miért nem"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.