Tóth Andi Lilunak vallott: „Én lesz@rom! Engem nem érdekel ez"

Forrás: Instagram/Tóth Andi -
Lilu Tóth Andi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Andi Lilu Youtube-csatornáján vallott magánéletéről, kritikusairól, öltözködési stílusáról. A műsorvezető nem tett lakatot a szájára, és elmondta, ő is kihívónak tartja Andi stílusát. 

„Ez egy stílus. Miért lenne a gardróbomba olyan dolog, ami nekem nem tetszik? Most sincs kint semmim, viszont extravagánsan öltözöm. Álszentség az, hogy villantok... Mert nem villantok, csak felöltözöm" – vélekedik Andi.

Forrás: Instagram/Tóth Andi

Lilu arról is faggatta az énekesnőt, hogy azért mutat-e sokat magából, mert lájkokat vadászik vagy azt szeretné, hogy ráírjanak. „Én leszarom! Engem nem érdekel ez" – válaszolta. "Neked kizárólag énekelni kellene" - jelentette ki Lilu

Forrás: Instagram

Andi arról is beszélt, hogy róla sokan azt gondolják, csak azért mert híres, sok pénze és aranyélete van, pedig ez nem igaz, sőt! Nem egyszer állított be barátaihoz bőrönddel, hogy nincs hol laknia.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.