Rubint Réka úgy véli: édesapja a túlvilágról mentette meg feleségét

halál Rubint Réka túlvilág szomorkodás gyász edző fitness emlék édesapa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Réka 2019-ben veszítette el az édesapját, a fitneszlady azóta is biztos benne, hogy apukája a túlvilágról vigyáz rá, és gyakran üzen is neki.

Réka édesanyja decemberben koronavírusos lett, az egész család nagyon aggódott érte. Réka ez idő alatt is mindennap meglátogatta a 2019-ben meghalt édesapja sírját, és érezte, hogy ő a túlvilágról is segíti anyukája gyógyulását.

Az édesanya gyógyulása után már a családdal együtt ünnepelhette a születésnapját. Réka megható sorokkal köszöntette fel édesanyját!

"Dràga Édesanyàm! Isten éltessen sokáig! Eddig Te segítettèl nekünk mindig, mindenben ... és ami oly természetes volt korábban, az erőd az ölelèsed a szereteted, azt hònapokkal ezelőtt a COVID tüdőgyulladás majdnem elvette tőlünk. Akkor azért imàdkoztam, hogy felépülj és újra magamhoz ölelhesselek és megfogadtam, hogy amíg a szívem dobban,mindent megteszek azért, hogy a legboldogabb emberré tegyelek és òvhassam-védhessem minden lèpésed" - írta Réka.

A finteszlady azt is elárulta, hogy édesapja neki szokott üzenni.

"Édesapám sokat vadászott. Az elmúlt két évben számtalanszor találkoztam a házunk melletti erdő szélén őzzel és szarvassal, ami korábban nem volt jellemző. Amióta az Apukám meghalt, kétszer álmodtam vele és egyszer tisztán éreztem a jelenlétét. Hiszem és tudom, hogy bár fizikailag már nem, de amikor szükségem van rá óv ès vigyáz rám."

- mesélte Réka a Borsnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.