Az életéért küzd Schobert Norbi 300 kilós pártfogoltja: a fitneszguru már nem tud rajta segíteni

Forrás: Marton Szilvia/Origo, TV2 -
300 kg Bíró Norbert életmódváltás Schobert Norbert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Schobert Norbi nemrég egy 300 kilós férfin szeretett volna segíteni. Bíró Norbert azonban most az életéért küzd.

A Tények riportjából kiderült, hogy Norbert egy teljeskörű orvosi kivizsgálás után rossz híreket kapott. Baj van a májával, a lépévével, a pajzsmirigyével és a szívével is. Az orvos szerint a diétával már nem sokat tehetnek. Schobert Norbit nagyon megviselte, hogy tehetetlen. Névrokona sajnos elkésett az életmódváltással.

"Ha nem ír nekem, nem megyek oda, nem küldök orvost, akkor nem hívunk mentőt, és nem jut el a győri kórházba. De tudni kell, hogy ez az az állapot, hogy találtak daganatot a hasnyálmirigyén, meg a májában, meg ugye van a szívelégtelenség. Ez az az állapot, ahol én azt gondolom, hogy leginkább a csodában bízhatunk, leginkább a hitünkbe kapaszkodhatunk" - modta a TV2 kamerájának a fitneszguru.

Bíró Norbi azonben nem adja fel a harcot, azt reméli, hamarosan hazakerülhet a kórhából. Élni akar, vannak még tervei: szeretne újra motorozni és úszni a Balatonban.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.