Vallomás: sokszor került már padlóra az 53 kilótól megszabaduló énekesnő

Forrás: Tóth Vera, Instagram -
boldogság pszichológus fogyás énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
5 éve már, hogy Tóth Vera egy sorsdöntő gyomorszűkítő műtétre vállalkozott. Az énekesnő megszabadult 53 kilótól, ám arra rá kellett jönnie, hogy a fogyás még nem garantálja a lelki harmóniát.

Az ünnepelt énekesnő azt hitte, hogy a fogyás majd mindent megold, de az igazi próbatétel csak azután következett. Rá kellett jönnie, hogy pár kilótól könnyebb megszabadulnia, mint az őt kínzó lelki nehézségektől.

"Meg voltam győződve arról, hogy vékonyabban könnyebb lesz az életem. Hogy majd nem lesznek frusztrációim, nem kell takargatnom és szégyellnem a testalkatomat, önbizalomhiánytól szenvednem. Az első két évben képtelen voltam megbarátozni a külsőmmel, pontosabban a lelkem nem tudott megbirkózni a hatalmas változással. Legbelül még mindig kövérnek éreztem magam" - mesélte Vera a Borsnak.

Tóth Vera Forrás: Tóth Vera, Instagram

Ezután határozta el a sztár, hogy nem csak a testével, hanem a lelkével is foglalkozni fog és szakemberhez fordult. Úgy gondolja, hogy ez egyáltalán nem szégyen, sőt, becsülendő dolog, ha valaki felismeri, hogy segítségre van szüksége.

"A lelki fájdalom nem olyan, mint egy fogfájás, ami előbb utóbb megmutatja magát. A lélek egy rendkívül összetett rendszer, amin életünk végéig dolgoznunk kell. Önmagunkért. Azért, hogy békében éljünk saját magunkkal és a világgal" - nyilatkozott Vera őszintén önismereti útjáról.

Bár az énekesnő sikeres munkájában és végre a szerelem is rátalált, a koronavírus megjelenése megviselte, ezért is fordult szakemberhez.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.