Holly Valentine, a 1,5 millió követővel rendelkező Instagram sztár őszintén beszél múltjáról, zűrös fiatalkoráról.

Holly Valentine 15 éves volt, amikor megismerkedett a kábítószerekkel és az alkohollal. Csodálatos és irritálóan stabil családja ellenére rossz társaságba keveredett és mindenki idősebb volt nála. 

Csak tinédzser voltam, azt hittem, hogy egy csomó idős ember szeretne a barátom lenni, én pedig kiszolgáltatott és magányos voltam" - mesélte a lány a Daily Starnak.

A középiskolában kokaint szívott, ivott és tablettákat szedett be. Akkoriban azt hitte, hogy mindenki ezt csinálja. 19 éves korában aztán egyszer véletlenül túladagolta magát. Az orvosok kénytelenek voltak újraéleszteni a fiatal lányt, aki 12 órán át kómában volt. Ez sem akadályozta meg azonban Hollyt, hogy folytassa a kábítószerezést és drogbanda tagjaival lógjon.

Addig fajultak a dolgok, hogy 2011 őszén a rendőrség letartóztatta, mert kábítószer szállításon kapták rajta. Hollyt egy hétig fogva tartották, majd hat hónapos rehabilitációra ítélték. Ez mentette meg az Instagram-sztár életét.

Anyukám, apukám és ügyvédem úgy döntött helyettem, hogy rehabilitációra kell mennem. Akkor nagyon ideges voltam, de most hálás vagyok nekik érte" - mesélt a múltról Holly.

A 12 lépéses rehabilitációs programnak köszönhetően a lány kijózanodott és állítása szerint azóta se nyúlt se droghoz, se alkoholhoz.