Komoly feszültségek dúlnak a Kihívók között: így magyarázza Dóri a kirohanását

Forrás: Buzás Dorottya/Instagram -
Exatlon Hungary Dominika TV2 feszültség Exatlon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Kihívók csapatában kialakult némi feszültség Dóri és Benő között. A konfliktus egy induló megírásával kezdődött, de később a pályán is folytatódott.

A Kihívók csapatában nem felhőtlen a hangulat, Dóri és Benő között konfliktus alakult ki, ami egy induló megírásával kezdődött. Dóri úgy érezte, kinevetik az ötleteit.

Buzás Dorottya, Exatlon Forrás: Buzás Dorottya/Instagram

„Én mindig bedobtam egy-egy lehetőséget, amire általában nevetés volt a reakció. Az elején még nem vettem fel, de a sokadik alkalommal már kicsit bántó volt számomra" – mondta Dóri.

A tüske benne maradt másnap is, amikor a pályáról szólt ki Benőnek, visszautasította a segítségét.

„A keddi élmény előtt úgy gondoltam, hogy ezt elengedtem, nincs baj azzal, hogy szórakoztak. Viszont, amikor Benő a pálya szélén jószándékkal tanácsolt valamit, bevillant az az érzés, amit a szövegírás közbeni poénkodás váltott ki belőlem, és nem tudtam kizárni" – mondta, de hozzátette, hogy őt alapvetően megzavarják a tanácsok.

„A tanácsok önmagában is meg tudnak zavarni, az esetek többségében rossz hatással vannak a teljesítményemre, úgyhogy nem kifejezetten Benő zavart. Ha biztatnak, szurkolnak, az jöhet" – árulta el Dóri.

Benő elmondta, ő nem érezte úgy, hogy megbántotta volna Dórit, mindenesetre jobb lett volna, ha akkor tisztázzák, és nem viszik a pályára a konfliktust. Elárulta, hogy Dóri kiszólását nem tudta hová tenni.

„Egyszer örül a tanácsoknak, a szurkolásnak, a következő pillanatban nem igényli őket. Nem sikerült még ilyen téren kiismernem. Én már futottam előtte, szereztem tapasztalatokat a pályán, ezért tanácsoltam, hogy gyengébben dobjon, amit sajnos nem fogadott meg. De nem vettem magamra" – mondta. Korábban Dórival nem volt konfliktusa Benőnek, de poénkodásai miatt egyszer már Viktor is megorrolt rá.

„Néha kissé túlzásba viszem a poénkodást, amin olykor megsértődnek emberek, de általában ezt mindig tudjuk tisztázni. Pláne, amikor realizálják, hogy nem személyeskedem, csupán viccelődöm, és nekem is bármikor vissza lehet szólni, anélkül, hogy megsértődnék. Utólag mindig bánom, ha valakit ezzel megbántok, ezért is tartom fontosnak, hogy rögtön tisztázzuk, ami egy ilyen fontos pillanatban nem történt meg azonnal" – mondta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.