Súlyos betegség támadta meg Fülöp herceget

Forrás: AFP/Yui Mok -
betegség II. Erzsébet királynő Fülöp herceg aggódás pánik fertőzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Komoly egészségügyi gondokkal küzd Fülöp edinburgh-i herceg, II. Erzsébet királynő férje.

Az edinburgh-i herceg a szinte kikezdhetetlen egészségi állapotáról közismert.

Ám az udvar legutóbbi közleménybe szerint most komoly gondokkal küzd. Azt ugyan nem részletezték, hogy a hercegnek pontosan milyen panaszai vannak. Mindössze annyit közöltek benne, hogy Fülöp nem érezte jól magát, ezért az orvosa tanácsát megfogadva néhány napra kórházi megfigyelés alatt lesz.

Fülöp herceget fertőzés támadhatta meg Forrás: AFP/Yui Mok

A hírek szerint valamiféle fertőzés támadta meg a herceget, akihez a pandémia ellenére fia Károly is hazalátogatott. Az uralkodópár már január elején megkapta a koronavírus elleni oltást, ezért nagy eséllyel a világjárvány nem lehet ártalmas rájuk - írta a Nuus.

"Fülöp herceg, aki júniusban tölti be 100. életévét, legutóbb 2019 karácsonya előtt töltött négy napot ugyanabban a kórházban, ahol most is kezelik. Az udvar illetékese annak idején is csak annyit árult el, hogy Fülöp egy régebb óta fennálló egészségi probléma miatt, orvosa tanácsára vonult kórházba megfigyelés és kezelés céljából"

- írta a közlemény.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.